Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

Erdek'li atletler, koşmuyor adeta uçuyor

Erdek

Balıkesir'de 24-25 Mart tarihleri arasında düzenlenen Atletizm Gençler İl Birinciliği Yarışmaları tamamlandı.

Balıkesir İl birinciliği yarışmalarına, Erdek’ten Kapıdağ Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Atletizm takımı da katıldı.
Kapıdağ Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Ali Yongalı ile birlikte 4 kız 3 erkek sporcu ile yarışmaya katılan Kapıdağ Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin Atletizm takımı sporcuları 16 madalya ve 1 kupa ile Erdek’e döndü.
Milli Takım Antrenörü Niyazi Gülhan’ın çalıştırdığı Kapıdağ Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin Atletizm Takımı sporcularının büyük bir başarıya imza atması okulda sevinçle karşılandı.
Yarışmaya katılan sporculardan; Aleyna Çakmak 200 Metrede İl birincisi 400 Metrede İl ikincisi, Buse Özel cirit atma ve gülle atma dallarında il birincisi, Cansu Sarı 100 Metre engelli koşu ve uzun atlama dallarında il birincisi, Rümeysa Öztürk 1500 Metre İl birincisi, 800 Metre İl üçüncüsü, Görkem Hasırcı 800 ve 1500 Metre İl dördüncüsü, Ahmet Can Korkmaz 400 ve 800 Metre İl üçüncüsü, Sultan Asena Özçelik 100 Metre İl üçüncüsü, 200 Metre İl dördüncüsü oldu.
İkinci hedef İzmir’den başarıyla dönmek
Kapıdağ M.T.A.L. sporcuları baraj derecelerini geçtikleri için 14-15 Nisan 2015’te İzmir’de yapılacak olan Grup-Bölge Birinciliği Yarışmalarına katılmaya hak kazandılar.
İzmir’de yapılacak olan bu yarışmada ise 5-6 Mayıs’ta Ankara’da yapılacak olan Türkiye Birinciliği yarışmalarına katılabilmek için mücadele edecekler.
Milli Takım Antrenörü Niyazi Gülhan yaptığı açıklamada, şu an lise birinci sınıfta öğrenim gören sporcularla uzun yıllardır birlikte çalıştıklarını hatırlattı.
Bu yıl yapılan yarışların onlar için biraz zor olabileceğine dikkat çeke Gülhan, “Artık liselerarası yarışmalara katılıyorlar ve kendileri henüz lise birinci sınıftalar. Kendilerinden 3-4 yaş büyük lise üçüncü sınıflarla, dördüncü sınıflarla yarışmaktadırlar. Buna rağmen başarılı olabilmektedirler. Sporcularım çok istekli bir şekilde çalışıp, bu seneki yarışmalarda da büyük özveri göstereceklerdir. Onlara inanıyorum, güveniyorum. Daha büyük başarılara inşallah hep birlikte imza atacağız.” dedi.
Gülhan, bu zorlu yolda kendilerinden desteklerini esirgemeyen başta Erdek Kaymakamı Mustafa Demirelli olmak üzere Erdek İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Ceylan ve Kapıdağ Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Ali Yongalı’ya teşekkür etti.



UĞUR ÖZDEMİR
27.03.2022 16:43:24
DEĞERLİ SPORCULAR VE ANTRENÖRLERE SAHİP ÇIKILIRSA BAŞARI ÇITASI DAHA YUKARIYA ÇIKAR YETENEKLER BAŞARI DESTEKLENİRSE GELİR

  • Perşembe 21.4 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 17.1 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 12.3 ° / 7.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı